Family Protect

Family Protect

Lichamelijke ongevallen verzekerd

Uw vrouw heeft een ongeval met haar fiets? Uw zoontje kwetst zich thuis of in de sportclub? Family Protect komt tussen voor dit soort lichamelijke ongevallen.

Wereldwijde dekking

Als u gewoonlijk in België verblijft, dan zijn ongevallen in het buitenland mee verzekerd. Dus als u een ongeluk hebt op reis, komt uw verzekering ook tussen.

Vaste prijs, geen franchise

Uw volledige gezin is al verzekerd voor 100 euro per jaar. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met een franchise.

Waarom zou ik Family Protect nodig hebben?

Family Protect verzekert uw hele gezin bij ongevallen in het privéleven. Thuis, op vakantie, in de sport- of andere club en zelfs in het verkeer.

Lichamelijke ongevallen in uw privéleven
Lichamelijke ongevallen in uw privéleven en dat van uw gezinsleden is verzekerd. Interessant, want vergoedingen die u krijgt van de school- of sportclubverzekering zijn vrij laag. Ook mooi meegenomen: de eventuele uitkeringen die u krijgt bij invaliditeit of overlijden komen bovenop andere uitkeringen.

Goed om te weten
Family Protect kan u zien als aanvulling op de familiale verzekering die alleen schade aan anderen dekt. Bent u zelfstandige? Dan kiest u beter de Persoonlijke Ongevallenverzekering, want die dekt ook ongevallen tijdens uw werk.

Wat dekt Family Protect?

Met Family Protect bent u zeker van een vast pakket waarborgen:

  • behandelingskosten (max. 2.500 euro)
  • blijvende invaliditeit (max. 10.000 euro)
  • overlijden (5.000 euro)

Uitsluitingen en beperkingen

  • Family Protect komt niet tussen bij dronkenschap, weddenschappen, zware fout, opzet, zelfdoding, natuurrampen (behalve bij tijdelijk verblijf in buitenland), winstgevende sportbeoefening. Gevechtssporten, alpinisme, zweefvliegen enz. zijn meestal wel verzekerbaar als u een extra premie betaalt.
  • U moet geen rekening houden met een wachttijd. 

Goed om te weten:
Family Protect loopt gedurende 1 jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd tot u 70 jaar wordt. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Kom bij ons langs of bekijk hier: